Restaurant in hartje Brussel

Les Petits Oignons

Het restaurant “Les Petits Oignons” is zowel traditioneel met zijn bistrostoelen als resoluut modern met
zijn toets van hedendaagse kunst en biedt een Franse en mediterraans geïnspireerde brasseriekeuken.

Particuliere of Professionele Evenementen

Les Petits Oignons
Restaurant in hartje Brussel Bib Gourmand Garnalenkroket verkozen tot favoriet van chef-koks

Restaurant in hartje Brussel

Les Petits Oignons

Het restaurant “Les Petits Oignons” is zowel traditioneel met zijn bistrostoelen als resoluut modern met
zijn toets van hedendaagse kunst en biedt een Franse en mediterraans geïnspireerde brasseriekeuken.

Particuliere of Professionele Evenementen

Les Petits Oignons
Restaurant in hartje Brussel Bib Gourmand Beste garnalenkroket van Brussel

Het Concept

Gelegen in het hartje van Brussel tussen de twee Sablons en het Paleis van Justitie, verwelkomt het restaurant “Les Petits Oignons” u in een en warm en lichtrijk kader.
Het restaurant in brasseriestijl biedt een Franse keuken geïnspireerd door landen rond de Middellandse Zee, in een comfortabel en mooi ingericht kader met aangename jazzvibes.
Ons credo is hoge kwaliteit en verse producten. Onze kaart is ontworpen voor fijnproevers, vernieuwd naargelang de seizoenen en met dagelijkse suggesties afhankelijk van de markt. Bij “Les Petits Oignons” ontdekt u een fijne selectie wijnen uit Frankrijk, Italië en de rest van de wereld; we bieden u een grote diversiteit aan wijnen waaronder biologische en natuurlijke wijnen.

Het restaurant werd bekroond met een Bib Gourmand van Michelin! Ontdek hier de beoordeling in de Michelin gids.

1986

Brusselse brouwerij sinds

7 dagen per week

Open

De Keuken

Onze keuken biedt een smakelijke mix van typisch Franse brasseriegerechten en niet te versmaden mediterrane gerechten. Ontdek onze klassiekers zoals onze Américan Frites, onze eenvoudige Zeetong Meunière of onze Grijze Garnalenkroketten, maar ook onze mediterrane specialiteiten, pasta’s en risotto met seizoensproducten.

Onze verse en hoogwaardige ingrediënten bieden een authentieke culinaire ervaring. “Les Petits Oignons” belooft een gastronomische fusie van de Franse en de mediterrane gastronomie in een warme en gezellige sfeer.

Laat u verleiden door de huisspecialiteiten zoals gebakken coquilles, Serafijn spaghetti met kalfs- en lamspolpette en tomatenbasilicumsaus of wentelteefjes met custard en vanillebourbon in Alain Ducasse-stijl.

Banketten & recepties

Bent u op zoek naar een gezellige ruimte voor uw privé of professionele evenementen in Brussel?

Het restaurant “Les Petits Oignons” beschikt over een banketzaal die ideaal is voor een vergadering, een productlancering, een opleiding, een seminarie, een verjaardag of een huwelijk.

Onze privézaal, gelegen op de eerste verdieping, biedt plaats aan maximaal 65 gasten. De lichtrijke ruimte biedt een uniek uitzicht op het Koninklijk Conservatorium Brussel en de Regentschapsstraat.

Uw gasten kunnen gemakkelijk parkeren op de parkeerplaats “Zavel-Poelaert parking”, op 250 meter loopafstand van ons restaurant.

Contacteer ons

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.
WordPress PopUp Plugin