Ontdek onze kaart
Ontdek ons tijdelijke menu, speciaal voor u ontwikkeld.
Wij bieden u een Franse keuken aan met enerzijds een mediterrane toets en anderzijds verwijzingen naar een brasserie.
Onze productenzijn allemaal van de beste kwaliteit en zijn uiterst vers. De kaart wordt regelmatig vernieuwd en er worden dagelijks suggesties aangeboden al naargelang de beschikbaarheid op de markt.
Voorgerechten
- Huisterrine van eendenlever met zachte kruiden, compote rode uien met ginger, brioche19.50€
- Kalfshersentjes met gribichesaus16.00€
- Gepocheerd biologisch ei op een warme caponata (zoetzure aubergine ratatouille)17.00€
- Carpaccio van coquille, olijfolie, citroen, roze bessen en bieslook19.50€
- Grijze garnaalkroketten19.00€
- Aubergine Parmigiana17.00€
- Parmesaan kroketten17.00€
- Gebakken coquilles, aardappelmousse, olijfolie, balsamicoazijn en parmezaanschilfers19,50€
- Kalfshersentjes meunière op Grenoble-wijze16,00€
- Vissoep, croutons en rouille16.50€Entrez votre description ici
Hoofdschotels
- Milanese risotto met saffraan stampers en parmezaan18,50€
- Spaghetti Serafine (Polpettes van kalfs- en lamsvlees, tomaat en basilicumsaus)19,00€
- Zeetong meunière met gepersilleerde aardappelen, spinazie35,00€
- Zeebaars (zeewolf -2 pers + 800 g) in zoutkorst, seizoensgroenten33,00€ p.p.
- Kabeljauw met mousseline saus, aardappelpuree27,00€
- Steak tartaar op Italiaanse of belgische wijze19,50€
- Entrecote (rundvlees), bearnaise saus, friet met rundervet33,00€
- Vol-au-vent van mesthoentje, hollandaisesaus, verse frietjes gebakken in rundervet24,50€
- Kalfsniertjes met mosterd en verse dragon22,50€
- Vlaamse carbonnades, frietjes24.00€
- Op engelse wijze gebakken kalfslever, wafelaardappelen24,00€
- Kalfszwezerik, herfsttruffelpuree, gereduceerde jus met salie35,00€
- Makreelfilets, venkelfondue met citroen, olijfolie-emulsie met ansjovis, olijvenpuree24,00€
Nagerechten
- KAZEN
- Kaasbordje van onze kaasspecialist Charly (Bleu d’Auvergne, Comté, Sainte Maure de Touraine (geitenkaas) en oude parmezaan)12,50€
- NAGERECHTEN
- Crêpes Suzette (sinaasappelsaus en Grand Marnier)10,00€
- Dame blanche (lichte slagroom en warme Callebaut-chocolade)10,00€
- Sorbet met biologische citroen van Sicilië8,50€
- “Baba au rhum” met krentjes8,00€
- Vacherin glacé met mokka, gegrilde amandelen en crème anglaise9,00€
- Brusselse wafel met chantilly room en seizoenfruit9,00€
- Chocolademousse van pure chocolade en kaneel8,50€
- Bourbon vanilla creme brulee10,00€
- Tiramisu met Siciliaanse pistache9,50€
- Pain perdu met banketbakkersroom, bourbon-vanille op de wijze van Alain Ducasse10,00€
- Gebakken seizoensfruit, frambozensorbet9,50€