Uw Banketten & Recepties

Welkom in het restaurant “Les Petits Oignons”, met een banket- en receptiezaal in Brussel. Bent u op zoek naar een plaats om uw privé- of professionele evenementen te organiseren? De ligging in de beroemde Zavelwijk maakt ons etablissement tot een ideale gastronomische keuze in het hart van de hoofdstad.

Onze privézaal biedt een uniek uitzicht op de Regentschapsstraat en de historische gebouwen van Brussel. De ruimte biedt plaats aan maximaal 65 personen in een lichtrijk en warm kader en met een elegante en verfijnde inrichting.

Ons team biedt een traditionele Franse service, geprezen door Gault & Millau en Michelin, met een menu, aangepast aan uw behoeften. Ons menu belooft traditionele Franse gerechten en mediterrane favorieten, evenals vegetarische opties. Onze verse ingrediënten van hoge kwaliteit zullen uw gasten verrukken.

Met onze piekfijne bediening, gastronomische keuken en gevestigde reputatie weten wij hoe aan uw verwachtingen te kunnen voldoen en uw evenement onvergetelijk te maken.

Wij bieden menu’s voor groepen aan vanaf 75 euro, dranken inbegrepen.
Onze menu’s kunnen op maat van uw behoeften worden aangepast.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Demande de devis NL